TopLogo

Потърсете ни за информация  +35956 530 350   info@nestour.com
BG GB TK
FB GP TW

от ЛВ.

от ЛВ.


Механа Банско


Брой места: 180
Механата е разделена на две зали свързани помежду си, като в основната зала капацитетът позволява да се съберат до 100 места. В по-малката зала допустимият брой места е 80.


Механата е широко специализирана в предлагането както на традиционна българска кухня, така и на сръбска скара и барбекю. По предварителна заявка се изготвят и по специални желания – печено прасенце, печено агънце или печено заешко. Допълнително за добрата атмосфера отговаря живата музика, която всяка вечер свири за нашите добри гости. Оркестърът се състои от четирима души, които изпълняват музикални желания от всякакъв тип.

Хоремаг

Хоремаг е място, което ще Ви върне назад във времето. Автентичния интериор от времето на комунистическия режим в България, няма как да не Ви заинтригува. За някои гости изживяването ще бъде ново и запомнящо се, а за други старо и припомнящо се.

Брой места: 140
Ресторанта е разделен на две зали свързани помежду си, като в основната зала капацитетът позволява да се съберат до 90 места, докато в по-малката зала допустимият брой е 50. Втората зала на „Хоремаг“ е просторна и светла, в която редовно се провеждат както бизнес срещи, така и събития с образователна цел.  Нейните 50 места, я правят подходяща за мероприятия от среден размер – конференции, уъркшопове, обучения, семинари и презентации.Детайли


Запитване за екскурзия

Име*:
e-mail *
Телефон *
Коментар *
 
* полет от София
 
* полет от Истанбул
Въведете кода *
 
       НАШИ  ПАРТНЬОРИ