TopLogo

Потърсете ни за информация  +35956 530 350   info@nestour.com
BG GB TK
FB GP TW

Най-доброто от Френската Ривиера 2021 от 956 ЛВ.

Най-доброто от Френската Ривиера 2021 от 956 ЛВ.Дати на тръгване

Дата на тръгване: 11/04/2021
Цена: от 956 ЛВ.
Дата на тръгване: 09/05/2021
Цена: от 956 ЛВ.
Дата на тръгване: 14/05/2021
Цена: от 956 ЛВ.
Дата на тръгване: 04/06/2021
Цена: от 956 ЛВ.
Дата на тръгване: 15/07/2021
Цена: от 956 ЛВ.
Дата на тръгване: 19/08/2021
Цена: от 956 ЛВ.
Дата на тръгване: 19/09/2021
Цена: от 956 ЛВ.


Детайли

Най-доброто от Френската Ривиера 2021
4 дни / 3 нощувки
От април всеки месец!
цени от 956 лв.
Програма:
1 ден
Директен полет София – Ница с авиокомпания Wizz Air. Целодневна екскурзия на Ница и Сен Пол дьо Ванс, включена в цената. Трансфер до хотела. Информационна среща с Вашия представител в хотела. Нощувка
2 ден
Закуска. Отпътуване за Сен Тропе и Кан за целодневна екскурзия, включена в цената. Трансфер обратно до хотела. Нощувка.
3 ден
Закуска. Отпътуване за Кралство Монако и Ез за целодневна екскурзия, включена в цената. Трансфер обратно до хотела. Нощувка.
4 ден
Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летище за директен полет Ница – София с директен полет на авиокомпания Wizz Air.
Galaxie или подобен 3*
ТАБЛИЦА С ЦЕНИ
Стандартна стая - Цените са в ЛЕВА на база BB
Разписание на пoлетите:
Превозвач: Wizz Air
(полетните часове са в местни времена и подлежат на препотвърждение)
София – Ница: 06:00 ч. – 07:20 ч.
Ница – София: 07:55 ч. – 11:10 ч.
Допълнителни екскурзии:
Екскурзия до Сен Пол Дьо Ванс
ФРАНЦИЯ,НИЦА
Посещение на китното селце Сен Пол дьо Ванс и пешеходен тур в средновековния град, северно от Кан, чийто старинен чар не се е изгубил въпреки стичащите се тук тълпи през пиковия сезон. Типично френско селце, вдъхновило с красивата си природа множество артисти, поети и художници, сред които Джакомети, Миро, Калдер, Матис и Кандински, чиито произведения живеят тук за постоянно.
Цената включва
Транспорт, екскурзоводско обслужване.
Цената не включва
Разходи от личен характер.
Екксурзия до Кан
ФРАНЦИЯ,НИЦА
Продължаваме към Кан, където с пешеходната обиколка ще посетим двукилометровия булевард Кроазет, който със своите палми и тропическа растителност е като изваден от Холивуд. На този булевард се намира и хотел Карлтън, където отсядат и световноизвестните личности по време на Филмовият фестивал.
Цената включва
Транспорт, екскурзоводско обслужване.
Цената не включва
Разходи от личен характер.
Екскурзия до Сен Тропе
ФРАНЦИЯ,НИЦА
Сен Тропе е един от най-известните курорти за почивка и е любимата дестинация на хиляди туристи за заслужен отдих. Прекрасните плажове на Сен Тропе придават на града неповторим чар. Всяка година в началото на Октомври се провежда и традиционната международна регата.
Цената включва
Tранспорт, екскурзоводско обслужване.
Цената не включва
Tранспорт, екскурзоводско обслужване.
Екскурзия до Ез
ФРАНЦИЯ,НИЦА
Следва разходка в едно от най-очарователните кътчета по Френската Ривиера, Ез. Градчето, съхранило романтиката и атмосферата на Средновековието, се слави с неподражаемото гостоприемство на местните си жители, с красивата ботаническа градина „Жардин Екзотик” на върха на курорта; с най-старата си сграда, датираща от 1306 г., с причудлива форма – Църквата на Светия кръст; с малкия бароков католически храм „Успение Богородично” и със занаятчийските магазинчета за сувенири, уютно приютени в миниатюрни пещери.
Цената включва
Транспорт, екскурзоводско обслужване.
Цената не включва
Разходи от личен характер.
Ексурзия до Монако
ФРАНЦИЯ,НИЦА
Посещение на Княжество Монако – перлата на Лазурния бряг, която предлага исторически и културни забележителности, тропическа растителност и безброй мероприятия – всичко създадено с цел да доставя удоволствие на многобройните туристи. Дворецът на фамилия Грималди – основатели на Княжеството, които превръщат миниатюрната държава в едно от най-проспериращите места в света и го управляват и до днес; Катедралата, където са погребани членове на фамилия Грималди. Възможност за посещение на Океанографския музей на Жак-Ив Кусто, представящ огромна колекция от морска флора и фауна, модели на изследователски кораби, аквариум с повече от 4000 представители на средиземноморската и тропическата екосистема.
Цената включва
Tранспорт, екскурзоводско обслужване.
Цената не включва
Разходи от личен характер.
Резервации:
Авансово плащане: 350 лв./ човек при подписване на договор.
Краен срок за пълно плащане: 31 дни преди датата на заминаване.
ВАЖНО:
Минимален брой за провеждане на програмата 35 човека.
Групата се потвърждава до 7 работни дни преди отпътуване.
Възможна е промяна на полетното разписание, като клиентите ще бъдат уведомени своевременно.
Туроператорът си запазва правото да прави промени в програмата.
Няма специални медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
Условия за прекратяване на договор:
ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
Когато ПЪТУВАЩИЯТ прекрати договора по горната точка, той е длъжен да заплати на ТУРОПЕРАТОРА такса за прекратяване на договора.
ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристическия пакет, без да заплаща никаква такса за прекратяване в случай на неопределими и извънредни обстоятелства, настъпили или случващи се в мястото на дестинацията или в непосредствена близост до него, които засягат значително изпълнението на туристическия пакет или превоза на пътници до дестинацията.
При прекратяване на договора за туристически пакет съгласно предходната точка, ПЪТУВАЩИЯТ има право на пълно възстановяване на всички направени плащания за туристическия пакет, но няма право на допълнително обезщетение.
ПЪТУВАЩИЯТ може да прекрати договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати стандартните разходи за прекратяване на договора.
ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на първоначалната вноска, ако прекрати договора до 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет.
ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на пълната стойност по договора, ако прекрати договора в периода между 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет и датата на започване изпълнението на туристическия пакет включително.
Цената включва:
Самолетен билет София - Ница - София с директен полет на авиокомпания Wizz Air;
Летищни такси;
Чекиран багаж до 10 кг.;
Трансфер летище – хотел – летище;
3 нощувки със закуски в хотел Galaxie 3* или подобен;
Ексурзия до Ница;
Ексурзия до Сен Пол Дьо Ванс;
Ексурзия до Монако;
Екскурзия до Ез;
Екскурзия до Сен Тропе;
Екксурзия до Кан;
Медицинска застраховка “Асистънс“ с покритие 10 000 евро в ДЗИ
Представител на български език, за целия престой;
Включена застраховка ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ с покритие за първите 1000 лв. на човек
Цената не включва:
В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.;
Застрахователни суми и премии, и административни такси при доплащане за застраховка “Отмяна на пътуване” (по желание на клиента) за сумата на пакета над 1000 лв. е 8,00 лв. от страна на индивидуален клиент
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 13062010010120 на ЗК „ЛЕВ ИНС” АД.

Запитване за екскурзия

Име*:
e-mail *
Телефон *
Коментар *
 
* полет от София
 
* полет от Истанбул
Въведете кода *
 
       НАШИ  ПАРТНЬОРИ