TopLogo

Потърсете ни за информация  +35956 530 350   info@nestour.com
BG GB TK
FB GP TW

Люлебургаз от 26 ЛВ.

Люлебургаз от 26 ЛВ.Дати на тръгване

Дата на тръгване: 12/12/2020
Цена: от 26 ЛВ.


Детайли

ЕДНОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ ДО:
ЛЮЛЕБУРГАС и ЛОЗЕНГРАД

 
05.30 ч. Отпътуване от Бургас, ул. ”Булаир” 10 (срещу х.„Булаир”). Преминаване на границата през ГКПП Малко Търново-Дерекьой. Продължаване в посока Чорлу и посещение на магазина към фабриката „TAЧ” за спално бельо (вкл. детско и бебешко), хавлии, халати, покривки и пердета. Отпътуване и пристигане в Люлебургас – град в Източна Тракия, чиято най-голяма забележителност е джамията „Соколлу Мехмед Паша“ от XVI в. – част от голям комплекс, включващ джамия, хамам, кервансарай, мост, медресе и имарет (социален дом). Комплексът е построен от най-важния архитект в Османската империя – Мимар Синан, а заповедта и средствата за построяването са дадени от Соколлу Мехмед Паша, който по-късно става велик везир на Високата порта в имперската столица. Свободно време за разходка, покупки и обяд в центъра на Люлебургас. Посещение на МОЛ „39 Бурда“. Посещение на магазин “Мигрос“. Отпътуване за България, преминаване на границата и пристигане в Бургас вечерта.
 
Тръгване от Бургас до: Люлебургас и Лозенград
Цена на възрастен: 26.00 лв.
Цена за лица до 12 г.; групи 10 и повече човека: 24.00 лв.
 
Цената включва:

-> транспорт с лицензиран автобус;
-> пътни и гранични такси, паркинг;
-> водач от агенцията по време на пътуването.

Цената НЕ включва:

-> доплащане за застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” с лимит 5000 € за лица на възраст до 84.99 г. – 2.00 лв.; лица над 85 год. не се застраховат;
-> входни такси за туристически обекти.
Допълнителна информация:

* Необходими документи: - международен паспорт с дата на валидност не по-малко от 60 дни от датата на влизане в Турция; - за лицата под 18 години, пътуващи сами, непридружени от родителите си или с единия от родителите – освен международен паспорт се изисква и нотариално заверена декларация за съгласие /съответно от единия или двамата родители - в зависимост от случая/, че са съгласни детето им да пътува в чужбина. Оригиналната декларация за родителското разрешение, копието от нея и копието на акта за раждане на детето следва да се носят по време на пътуването.
* Начин на плащане: заплащане на пълната сума и сключване на договор за организирано пътуване;
* Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването – 45 пълноплащащи туристи;
* Срок за уведомление за неосъществяване на пътуването поради несъбран необходим минимален брой туристи – 2 дни преди датата на отпътуване;
* Турция: няма визови и санитарни изисквания; забранено пушенето на закрити обществени места;
* Валутен курс: 1.00 TRL ≈ 0.33 лв./към 30.11.19 г.;        
* Часово време: България 12:00 ч., Турция 12:00 ч. / от последната седмица на месец октомври до последната седмица на месец март: България 12:00 ч., Турция 13:00 ч.

Запитване за екскурзия

Име*:
e-mail *
Телефон *
Коментар *
 
* полет от София
 
* полет от Истанбул
Въведете кода *
 
       НАШИ  ПАРТНЬОРИ